Újdonság a kaviár ránctalanító erejével

2020.11.25

Kaviáros luxusmasszázs a 'fekete arany erejével'

A kozmetikai ipar rendkívüli gyors léptekkel halad előre, ahogy a gépi fejlesztések terén, úgy az újabbnál újabb hatóanyagok is teret hódítanak.

Napjainkban a kozmetikumok is rendelkezhetnek 'okos' hatóanyagokkal, melyek ott és úgy fejtik ki hatásukat ahogy annak a bőrnek a leginkább szüksége van.

Kezeléseim között megtalálhatjátok a kaviáros luxuskezelést, mely tartalmaz egy rádiófrekvenciás gépi kezelést és egy speciális kaviáros kollagénes fleecemaszkot, valamint egy masszázst. 

Azonban aki nem lelkesül a gépi kezelésekért, azoknak javaslom ezt az új speciális relaxáló anti-aging masszázst, kaviáros elixír pakolással. A kaviáros luxuskezelés 'kistetstvére' gyanánt. 

Felejtsd el a plasztikát és bízz a prekozmetológiában, vagyis a megelőzésben 

A kezelés főszereplője a Kaviáros gyöngyelixír

Fő hatóanyaga természetesen a kaviár kivonat, mely gazdag lipidekben,vitaminokban aminosavakban, ezek mind tápanyaggal és nedvességgel látják el bőrünket, s védik a bőröregedésért felelős ún. szabad gyököktől.

Nem maradhat el a kis molekulájú hialuronsav sem, mely képes bejutni a bőr mélyebb rétegeibe és ott oly mértékben fejti ki hatását, mellyel hozzájárul a kollagén és kötőszövet  hidratációjának és rugalmasságának megőrzésében.

A kollagén stimulációjához még hozzájárul vörös alga kivonata és a tengeri poliszacharidok. Utóbbiak hidratáló védőfóliát képeznek bőrünkön. Ezzel is gátolja a bőrnek szemmel nem látható vízvesztését.

    


A kezelés tartalma: Letisztítás peptid tartalmú kozmetikumokkal (arcbalzsam+enzimes peeling+micellás tonik), Kaviáros gyöngyelixír pakolás gyanánt, Arc-nyak-dekoltázsmasszázs kaviáros luxuskrémmel. Ez a relaxáló program összesen 60 percet vesz igénybe. Minden egészséges* bőrtípusra javasolt. 

*nem ajánlott pl. a gyulladt,aknés bőrre

Ha a kaviáros luxuskrém bőrre gyakorolt hatása is érdekelne, mellyel a masszírozást végzem, akkor kérlek látogass vissza később az oldalra.